App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Programma Gelderse divisieclubs met onder meer SDVB-VVOG

Programma Gelderse divisieclubs met onder meer SDVB-VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Acht van de dertien Gelderse divisieclubs spelen dit weekend op zaterdag. De Treffers won de laatste drie competitiewedstrijden en lijkt kampioen Katwijk op het juiste moment te treffen. DVS’33 speelt een lastige uitwedstrijd tegen de goed presterende promovendus Eemdijk en Sparta Nijkerk wil via een thuiszege op VVSB naar het linkerrijtje. In de Vierde divisie B staat er een interessant Gelders onderonsje tussen SDV Barneveld en VVOG Harderwijk op het programma en ontvangt koploper VV Scherpenzeel subtopper TVC’28. AZSV speelt in Aalten tegen  middenmoter Pelikaan S, Longa’30 speelt in Rijssen tegen titelkandidaat Excelsior’31.

Op zondag treffen AWC en TEC elkaar in Wijchen, opvallend genoeg heeft TEC maar een punt meer dan de knap presterende formatie van trainer Lodewijk de Kruif. Een divisie lager speelt Juliana’31 een lastige thuiswedstrijd tegen koploper Goes en gaat Orion in Halsteren op jacht naar de eerste uitzege. MASV speelt thuis tegen het als voorlaatste geklasseerde Heino een kelderkraker.

Zaterdag 14 oktober:
14:30 Eemdijk- DVS’33 Ermelo (3A)
14:30 AZSV- Pelikaan S (4D)
14:30 Scherpenzeel- TVC’28 (4D)
14:30 Excelsior’31- Longa’30 (4D)
15:00 Sparta Nijkerk- VVSB (3A)
15:00 SDV Barneveld- VVOG Harderwijk (4D)
15:30 Katwijk- De Treffers (2e)

Zondag 15 oktober:
14:00 AWC- TEC (3B)
14:00 Juliana’31- Goes (4C)
14:00 MASV- Heino (4D)
14:30 Halsteren- Orion (4C)

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |