Home Laatste Nieuws DOVO moet op zoek naar een nieuwe trainer

DOVO moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Florian Wolf vertrekt aan het einde van het seizoen bij DOVO. De 37-jarige hoofdtrainer heeft aan het bestuur van de Veenendaalse Derdedivisieclub met veel Gelderse spelers laten weten zijn contract niet te willen verlengen. Op de website van DOVO geeft Wolf een toelichting: ,,Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om hoofdtrainer te mogen zijn bij een club als DOVO. Aan het einde van dit seizoen ben ik 3,5 jaar bij de club. Ik denk dat dat een mooi moment is om een nieuwe weg in te slaan. Ik ben toe aan een nieuwe stap.”

Wolf begon in 2021 bij DOVO en ontsnapte dankzij een indrukwekkende eindsprint in seizoen 21/22 aan degradatie naar de Hoofdklasse. Vorig jaar won de club uit Veenendaal verrassend de eerste periodetitel en eindigde het in de middenmoot. DOVO is momenteel de nummer elf van de Derde divisie A.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |