App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Einde seizoen voor spits Rick Degenaar

Einde seizoen voor spits Rick Degenaar

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Een zware knieblessure betekent het einde van het voetbalseizoen voor Rick Degenaar. Ede Stad.nl meldt dat de 32-jarige spits van tweedeklasser VVA Achterberg vorige week zaterdag in de wedstrijd tegen De Valleivogels zwaar geblesseerd is geraakt.

Uit een MRI scan is gebleken dat de makkelijk scorende aanvaller zowel zijn binnenband als kruisband in zijn linkerknie heeft gescheurd. Degenaar heeft besloten per direct te stoppen bij VVA Achterberg en hoopt volgend seizoen zijn voetballoopbaan een vervolg te geven.

Degenaar speelde in het verleden onder meer voor Lunteren, SDC Putten en SDV Barneveld en speelt een belangrijke rol in de technische commissie van Lunteren.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |