App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller vertrekt per direct bij VV Lunteren

Aanvaller vertrekt per direct bij VV Lunteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aslam Benbouker heeft besloten per direct te stoppen bij Lunteren. De Barneveldse Krant meldt dat de technisch vaardige aanvaller kiest voor zaalvoetbal op niveau bij ZVC Veenendaal. Benbouker kwam deze zomer van Renswoude naar Lunteren, maar speelde geen officiële wedstrijd bij de tweedeklasser. In het verleden voetbalde de aanvaller onder meer bij GVVV, DTS Ede en VV Echteld.

Lunteren staat met zeven punten uit drie wedstrijden op de derde plaats in de westelijke tweede klasse B. Zaterdag won Lunteren op het eigen Sportpark de Wormshoef met 4-0 van FC Hilversum. Zaterdag speelt Lunteren in Veenendaal de topper tegen het als tweede geklasseerde VRC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |