App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel verslaat VVOG Harderwijk in topper

VV Scherpenzeel verslaat VVOG Harderwijk in topper

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel heeft uitstekende zaken gedaan in de top van de Vierde divisie D. De promovendus won in Harderwijk de boeiende topper van voormalig lijstaanvoerder VVOG met 0-2. Door de vijfde overwinning in zeven duels deel de formatie van trainer Koen Janssen de koppositie nu met Excelsior’31. VVOG volgt met twee punten achterstand op plek drie.

De van Sparta Nijkerk overgekomen aanwinst Pernelly Biya opende na een kwartiertje op De Strokel de score uit een cornervariant. Mede door sterk keeperswerk van Stef Brummel hield Scherpenzeel stand tegen het fel aanvallende VVOG. Een doelpunt van Mark de Graaf tien minuten voor tijd bepaalde de eindstand op 0-2.

Stand aan kop:
1. Scherpenzeel 7.17 (+13)
2. Excelsior’31 7.17 (+12)
3. VVOG Harderwijk 7.15
4. TVC’28 6.12
5. SDV Barneveld 7.11
6. Rohda Raalte 6.10
7. AZSV 7.10

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |