Home Achterhoek Tom van Slobbe staat nu al op acht doelpunten

Tom van Slobbe staat nu al op acht doelpunten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Aanvaller Tom van Slobbe van SV Loo was zondagmiddag weer driemaal trefzeker voor zijn club. Loo won de thuiswedstrijd tegen WVW in de vijfde klasse D met 6-0. Van Slobbe staat na drie wedstrijden inmiddels op acht doelpunten. Vorig seizoen kwam de vleugenaanvaller een klasse hoger tot tien doelpunten.

Dankzij de 6-0 overwinning op WVW staat Loo met zeven punten op de derde plaats, twee punten achter de ongeslagen koplopers SV Nijmegen en SV Babberich. Loo scoorde in drie wedstrijden al vijftien keer.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl