App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sportclub Brummen verslaat ook AVW’66 (beeld van de goal)

Sportclub Brummen verslaat ook AVW’66 (beeld van de goal)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Brummen heeft ook de derde competitiewedstrijd gewonnen. Op Sportpark De Hazenberg in Brummen won de thuisclub met 1-0 van AVW’66. De winnende goal werd in de eerste helft uit een corner gescoord door aanvoerder Aiko Hooijman gescoord.

Sportclub Brummen had eerder ook al OVC’85 (5-1) en ZZC’20 (0-1) verslagen en is met negen punten de koploper in de derde klasse A. JVC Cuijk en Juliana’31 volgen op twee punten. Het als vierde geklasseerde Be Quick Zutphen is ook nog zonder puntverlies, maar heeft pas twee wedstrijden gespeeld. Opvallend is dat onderin ESA en OVC’85 nog zonder punten zijn. Zaterdag volgt in Malden de topper tussen Juliana’31 en Brummen.

Hieronder beeld van de winnende goal van Aiko Hooijman.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |