App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws MASV verspeelt voorsprong

MASV verspeelt voorsprong

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

MASV leek op weg naar de eerste uitzege in de Vierde divisie D toen de Arnhemse ploeg van trainer Dennis van Beukering in het Groningse Oostwold na een half uur op een 0-2 voorsprong stond tegen Pelikaan S. Topscorer Youri Roseboom scoorde na drie minuten al de openingstreffer en de snelle aanvaller Donovan van Hesse verdubbelde na een half uur de voordelige marge. Pelikaan kantelde nog voor rust met drie goals binnen tien minuten de wedstrijd volledig. Ondanks diverse kansen en een penaltyclaim van invaller Maray Vahlkamp bleef het na rust hierbij.

Zondag treft MASV directe concurrent Heino op Sportpark Malburgen-West.

Stand onderin:
11. Quick’20 6.7
12. DETO 7.7
13. Longa’30 7.7
14. Be Quick 1887 7.7
15. MASV 7/3
16. Heino 6.2

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |