App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drie van de vijf duels in 1e klasse G eindigen gelijk

Drie van de vijf duels in 1e klasse G eindigen gelijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dat de verschillen in de eerste klasse G beperkt zijn, werd ook op de derde speeldag weer duidelijk. De sterke regionale competitie tussen zeven zaterdagclubs en zes zondagclubs kent met csv Apeldoorn en DTS twee ongeslagen koplopers en titelfavorieten, daarachter kan iedereen van iedereen winnen.

Zaterdag eindigden liefst drie van de vijf wedstrijden in een 1-1 gelijkspel: Woezik-NSC Nijkerk, Duno-RKHVV en Bennekom-SDC Putten.  Bij het duel in Bennekom zat het venijn in de staart, Bennekom kwam vijf minuten voor tijd dankzij een doelpunt van invaller Marlon Versteeg op voorsprong. Invaller Saber Charif scoorde voor SDC Putten in de blessuretijd de gelijkmaker.

Duno en RKHVV troffen elkaar zaterdag al voor de tweede keer dit seizoen, het bekerduel was met 4-3 voor Duno. De bezoekers uit Huissen kwamen binnen tien minuten op voorsprong na een fantastische vrije trap van Tom Titarsolej. Na een half uur spelen scoorde aanwinst Jarvin de Haan van twintig meter de gelijkmaker prachtig in de kruising: 1-1. In de open tweede helft waren beide partijen gevaarlijk, maar was een remise niet onverdiend.

Koploper csv Apeldoorn werd dankzij een 2-0 zege op Sportclub Bemmel de winnaar van de zaterdag, Kelly Joao scoorde beide doelpunten. asv Dronten won thuis met 1-0 van De Bataven. Zondag staat nog de derby tussen Voorwaarts en WSV in Twello op het programma.

Stand:
1. csv Apeldoorn 2.6
2. DTS Ede 2.6
3. SDC Putten 3.5
4. RKHVV 3.5
5. Duno 3.5
6. asv Dronten 3.5
7. NSC Nijkerk 3.4
8. De Bataven 3.3
9. Woezik 2.2
10. SC Bemmel 3.2
11. Bennekom 3.1
12. WSV 2.0
13. Voorwaarts 2.0

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |