App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AGOVV onderuit bij DOS Kampen

AGOVV onderuit bij DOS Kampen

door Redactie
0 reacties

De hoofdmacht van AGOVV is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd een positief resultaat in Kampen te behalen. De ploeg van trainers Dietrich en Cooke ging met een 2-0 nederlaag huiswaarts.

Vriend en vijand zagen zaterdagmiddag dat AGOVV in het eerste gedeelte van het duel de bovenliggende partij was. De Blauwen maakten het de koploper aan de lopende band moeilijk, maar creëerden zelf te weinig om doeltreffend te zijn.

Na de thee haalden de Apeldoorners het niveau van het eerste bedrijf niet en kwamen door onoplettendheid binnen het uur spelen op een 2-0 achterstand. Tien minuten na de pauze had DOS Kampen aan één kans genoeg om de wedstrijd open te breken. Twee minuten na het eerste doelpunt verdubbelden de Kampenaren de stand middels een intikker van Matthijs de Blok.

DOS had het geluk van de koploper aan hun zijde want scheidsrechter van dienst, dhr. Barrett, wuifde het vlagsignaal van grensrechter Niels Pleiter weg en kende het ‘buitenspel’-doelpunt toe.
Ook moest Jesse Perdon het ontgelden door de dwalende leidsman. Zijn zuivere kopgoal vlak voor het einde van de wedstrijd werd ook niet toegekend.

Hoe dan ook, AGOVV bracht in de tweede helft te weinig om DOS pijn te doen. Einduitslag 2-0.

AGOVV daalt na deze nederlaag een plekje op de ranglijst naar de tiende positie. Aanstaande zaterdag zal tegen Horst 90 minuten lang het niveau van de eerste helft in Kampen moeten worden behaald, willen de Blauwen zich wat veiliger zetelen in de tweede klasse H.

Bron: AGOVV

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |