App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5D: SV Nijmegen en SV Babberich houden maximale score

5D: SV Nijmegen en SV Babberich houden maximale score

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Vijf van de zes thuisclubs wonnen zondag hun wedstrijd in de vijfde klasse D, alleen SDZZ won op bezoek bij hekkensluiter Eendracht Arnhem met 0-4. De koplopers SV Nijmegen en SV Babberich maakten geen fout. De Nijmeegse lijstaanvoerder won niet zonder moeite met 2-1 van SV Gelders Eiland, Babberich won de derby van RKPSC met 3-0 onder meer door twee goals van Bjorn Schoenaker.

Achter de twee ongeslagen koplopers deden de degradanten SV Loo, SV Loil en VV Montferland goede zaken met overtuigende driepunters. Loo versloeg WVW met 6-0, Montferland was met 4-1 te sterk voor het nog puntloze EDS en Loil won na een aantrekkelijk en spannend duel met 4-3 van ’t Peeske dankzij de winnende goal van Jimmy Veerink in blessuretijd.

Stand aan kop:
1. Nijmegen 3.9 (+11)
2. Babberich 3.9 (+8)
3. Loo 3.7 (+9)
4. Montferland 3.7 (+6)
5. Loil 3.7 (+2)
6. SDZZ 3.4
7. RKPSC 3.3
8. WVW 3.3

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |