Home Achterhoek 4C: FC Dinxperlo en HC’03 blijven winnen, eerste puntenverlies Kilder

4C: FC Dinxperlo en HC’03 blijven winnen, eerste puntenverlies Kilder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

FC Dinxperlo en HC’03 hebben zondag ook hun derde competitiewedstrijd in de vierde klasse C gewonnen. FC Dinxperlo won in Ulft met 0-1 van Ulftse Boys dankzij een goal van Niels Nijman in de eerste helft. HC’03 won in eigen huis met 3-1 van Sprinkhanen. Kilder verloor op bezoek bij Angerlo Vooruit de eerste twee punten: 1-1.

Titelfavoriet Gendringen won knap met 0-3 van Groessen, dat na een uitstekende voorbereiding nog zonder punten is. Ook SC Rijnland staat na drie duels op zes punten, zondag werd met 2-1 van SV Basteom gewonnen. Onder leiding van interim-trainer Schoppema pakte VV Doetinchem in Varsselder tegen GWVV het eerste punt: 1-1. SC Doesburg won thuis knap met 6-3 van Pax, de van Groessen overgekomen smaakmaker Emir Sulejmani was driemaal trefzeker.

Stand aan kop:
1. FC Dinxperlo 3.9
2. HC’03 3.9
3. Kilder 3.7
4. Gendringen 3.6
5. SC Rijnland 3.6
6. Basteom 3,4
7. Ulftse Boys 3.4
8. Doesburg 3.4

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |