Home Laatste Nieuws Smaakmaker verlengt bij VVOG Harderwijk

Smaakmaker verlengt bij VVOG Harderwijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Elikia Mbinga zal ook volgend seizoen bij VVOG Harderwijk spelen. De 22-jarige aanvallende middenvelder kwam vorig seizoen in de winterstop naar Harderwijk en zal dus in ieder geval tot de zomer van 2025 bij VVOG blijven.

Mbinga, die ook als linksbuiten uit de voeten kan en in het verleden bij PEC Zwolle speelde zegt op de website van VVOG het volgende over het extra seizoen op De Strokel: “Ik heb het goed naar mijn zin bij VVOG en er zit veel voetballende kwaliteit in de ploeg, dat komt ook mijn eigen spel ten goede. Ik denk dat we dit seizoen om het kampioenschap gaan strijden en hoop dat we weer de stap maken naar de derde divisie. Samen met mijn ploeggenoten gaan we er in ieder geval alles aan doen om VVOG weer naar een hoger niveau te tillen. Het contact met de TC is ook goed en eigenlijk waren we er vrij vlot uit.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |