Home Arnhem Voormalig aanvoerder gestopt bij MASV

Voormalig aanvoerder gestopt bij MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Wesley Martens is per direct vertrokken bij MASV. De voormalig aanvoerder kan zijn werkzaamheden niet langer combineren met het voetballen bij de Arnhemse Vierde divisieclub. De 31-jarige Martens werd onder trainer Dennis van Beukering succesvol omgeturnd van aanvallende middenvelder tot centrale verdediger en speelde verder onder meer voor SML, VDZ en Duno.

Technisch manager Jaimy Vahlkamp van MASV: ,,Wesley werkt structureel op zaterdag en dat is helaas niet meer te combineren met de huidige opzet van het weekendvoetbal. Daardoor gaat Wesley overschrijving aanvragen naar zondagclub OSC waar zijn schoonvader Jan Oosterhuis trainer is.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |