Home Achterhoek Trainersduo vertrekt per direct bij v.v. Doetinchem

Trainersduo vertrekt per direct bij v.v. Doetinchem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nico Berendsen en Geert Derksen zijn met onmiddellijke ingang gestopt bij v.v. Doetinchem. Het trainersduo was in augustus begonnen bij de vierdeklasser uit Doetinchem nadat ze eerder onder meer werkzaam waren geweest bij SDZZ en in Duitsland bij Kessel. Na de degradatie naar de vierde klasse C verloor v.v. Doetinchem de eerste twee competitieduels van SV Kilder (1-2) en FC Dinxperlo (3-1).

Voorzitter Iwan Schoppema van v.v. Doetinchem: ,,Het trainersduo Nico Berendsen en Geert Derksen heeft donderdagavond aangegeven per direct te willen stoppen bij v.v. Doetinchem. Dit komt door een combinatie van factoren, enerzijds heeft Nico gezondheidsproblemen en anderzijds bleek de chemie tussen de spelersgroep en de technische staf een beetje te ontbreken. Het trainen van een elftal moet een hobby zijn en dat was het op deze manier minder, het was voor Geert geen optie om alleen verder te gaan.”

Zondag speelt v.v. Doetinchem in Varsselder de uitwedstrijd tegen GWVV en staat Iwan Schoppema zelf voor de groep: ,,Voor de korte termijn is dat een oplossing, ik ben in het verleden natuurlijk zelf trainer geweest. Het kost alleen heel erg veel tijd, ik heb niet voor niets ervoor gekozen om als voorzitter verder te gaan. We zullen de komende tijd natuurlijk alle mogelijkheden bekijken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |