App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Gehavend Batavia zonder geschorst viertal tegen Germania

Gehavend Batavia zonder geschorst viertal tegen Germania

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Batavia moet het zondag in de thuiswedstrijd tegen titelfavoriet Germania doen zonder drie spelers en trainer Niek Nelissen. Het viertal werd door de tuchtcommissie van de KNVB geschorst naar aanleiding van rode kaarten in het uitduel van Batavia van afgelopen zondag tegen OSC (3-2).

Aanvoerder Hazan Can en trainer Niek Nelissen ontvingen twee gele kaarten en zijn automatisch voor het volgende competitieduel geschorst. Aanvaller Yannis Ngola kreeg een directe rode kaart wegens ‘grove en/of beledigende taal’ en is voor drie competitieduels geschorst. Ook reservedoelman Ali Bangura kreeg wegens aanmerkingen op de leiding een directe rode kaart. Bangura werd voor één duel geschorst.

Het competitieduel in de vierde klasse D begint zondag om 14:00 op Sportpark De Hoppenhof in Batenburg. Germania won de eerste competitiewedstrijden niet zonder moeite van FC Kunde (2-3) en HAVO (3-2).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |