App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AZSV op bezoek bij DETO

AZSV op bezoek bij DETO

door Redactie
0 reacties

Zaterdag reist AZSV af naar Vriezenveen om het op te nemen tegen Door Eendracht Tot Overwinning.

Twee maanden geleden hebben ze elkaar tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook al ontmoet. Toen werd tien minuten voor het eind de wedstrijd bij een 0-0 stand gestaakt vanwege de hevige regen. De Vriezenveners behoorden ooit tot de echte amateurtop van Nederland. De afgelopen 25 jaar konden ze daarbij niet echt meer aanklampen en waren daardoor regelmatig opponent van AZSV. Het zijn meestal leuke onderlinge ontmoetingen waarbij ze vaak niet voor elkaar onder doen. Ze steken hun ambitie niet onder stoelen en banken en proberen via doorselecteren hoger op te komen. Toch is de start in de huidige 4e Divisie niet wat ze verwacht en gehoopt hadden. Een 12e plaats met 6 punten uit evenzovele wedstrijden is ver beneden hun stand.

Reken er maar op dat de spelers van trainer Mark Looms en assistent trainer Tim Potharst er alles aan zullen doen om uit het rechterrijtje weg te komen. De mannen van Martijn Beltman zullen er voor moeten waken dat ze geen slachtoffer worden van de dadendrang van de Vriezenveners.

Gelukkig lijkt AZSV de flow te pakken te hebben. Na drie nederlagen op rij volgden twee overwinningen achter elkaar. Daardoor hebben ze iets meer lucht en ook voor het zelfvertrouwen is het niet verkeerd.

Bron; ASZV

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |