App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Krayenhoff verliest doordeweekse inhaalwedstrijd

VV Krayenhoff verliest doordeweekse inhaalwedstrijd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Krayenhoff heeft de eerste thuiswedstrijd in de derde klasse verloren. Donderdagavond was RKSV Festilent, een club uit het Brabantse Zeeland, op Sportpark De Schoonhorst met 3-4 te sterk voor Krayenhoff. De competitiewedstrijd in de derde klasse D van district zuid werd zondag afgelast omdat het veld in Nijmegen vanwege een mollenplaag slecht bespeelbaar was en de doelnetten ontbraken.

Door de eerste competitienederlaag van Krayenhoff is het Nijmeegse Quick 1888 met zes uit twee de enige club met een maximale score. Volkel, SCE, RKSV Festilent en RKSV Venhorst delen de tweede positie met vier punten. Krayenhoff blijft op drie punten en zakt naar de negende positie.

Zondag speelt Krayenhoff de uitwedstrijd tegen Vianen Vooruit, koploper Quick 1888 speelt thuis tegen Volkel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |