Home Arnhem MASV accepteert schikkingsvoorstel

MASV accepteert schikkingsvoorstel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft het schikkingsvoorstel van de tuchtcommissie van de KNVB naar aanleiding van de tumultueuze slotfase bij de wedstrijd MASV- Quick’20 (1-0) geaccepteerd. De Arnhemse divisieclub krijgt een boete van 100 euro, ook het Oldenzaalse Quick’20 heeft een boete van 100 euro gekregen. Aan het einde van de competitiewedstrijd van zondag 24 september tussen MASV en Quick’20 was er een opstootje langs de lijn, nadat de doelman van Quick’20 wegens natrappen een rode kaart had gekregen.

Met het accepteren van het schikkingsvoorstel zet MASV een streep onder de zaak en kan het zich richten op de belangrijke competitiewedstrijd van zaterdagmiddag in het Groningse Oostwold tegen concurrent Pelikaan S.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |