App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws KNVB onderzoekt slotfase MASV-Quick’20

KNVB onderzoekt slotfase MASV-Quick’20

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Gelderlander meldt dat de tuchtcommissie van de KNVB een onderzoek instelt naar de slotfase van de wedstrijd tussen MASV en Quick’20. Op 24 september veroverde MASV de eerste drie punten in de Vierde divisie D door in Arnhem met 1-0 te winnen van Quick’20. Bij de bezoekers uit Oldenzaal kreeg in de blessuretijd doelman Juffer een rode kaart wegens ‘een gewelddadige handeling (buiten een duel om de bal’. Voor het natrappen op MASV-aanvoerder Baggio Wallenburg is de doelman van Quick’20 inmiddels voor drie duels geschorst.

De doelman moest na de rode kaart het veld verlaten en na een woordenwisseling met wat toeschouwers ontstond er wat tumult en besloot de scheidsrechter het duel af te fluiten. De tuchtcommissie van de KNVB is nu bezig om dit te onderzoeken. De KNVB heeft in een eerder stadium aangegeven dit seizoen strenger naar dergelijke situaties te kijken, zo kregen Nunspeet en WHC een punt in mindering nadat hun bekerduel gestaakt werd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |