Home Laatste Nieuws Valse start VV Batavia door tegengoals in slotfase

Valse start VV Batavia door tegengoals in slotfase

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na het glorieuze kampioenschap in de vijfde klasse en de reeks versterkingen op de transfermarkt begon VV Batavia vol vertrouwen aan het nieuwe seizoen. De ambitieuze club uit Batenburg won de bekerpoule en begon als dark horse aan de vierde klasse D, maar staat na twee competitiewedstrijden puntloos in de onderste regionen. Een opmars op de ranglijst lijkt een kwestie van tijd voor het team van de ervaren trainer Niek Nelissen.

In de eerste speelronde gaf VV Batavia op Sportpark De Hoppenhof een 3-1 voorsprong weg tegen titelkandidaat Angeren om met 3-4 te verliezen. Zondag stond de rood-witte formatie uit Batenburg op bezoek bij OSC in Oosterhout na dertig minuten al met negen man na rode kaarten van aanvoerder Hazar Can en Yannis Ngola. Ook trainer Niek Nelissen en reservedoelman Ali Bangura kregen een rode kaart. Met twee man minder kwam het keihard werkende VV Batavia nog op een 1-2 voorsprong, maar in de slotminuut ging OSC er toch met de drie punten vandoor: 3-2.

Zondag wacht Batavia wederom een pittige wedstrijd wanneer titelfavoriet Germania naar Batenburg afreist.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |