App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Bemmel zonder geschorst tweetal naar csv Apeldoorn

SC Bemmel zonder geschorst tweetal naar csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportclub Bemmel moet het zaterdagmiddag in de uitwedstrijd tegen titelfavoriet csv Apeldoorn doen zonder Rein Wagenaar en Wesley Hendriks. De KNVB schorste het tweetal voor één wedstrijd naar aanleiding van de rode kaarten in de wedstrijd van zondag tegen SC Woezik (2-2). In totaal werden zondag door scheidsrechter Serik liefst veertien gele kaarten en twee rode kaarten uitgedeeld.

Rein Wagenaar kreeg een directe rode kaart nadat hij een doorgebroken aanvaller van Woezik neerhaalde, doelman Wesley Hendriks ontving hierna zijn tweede gele kaart wegens commentaar op de leiding. Bemmel wist met negen man het punt over de streep te trekken: 2-2.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |