Home Achterhoek RKPSC wint op zaterdag al van SDZZ

RKPSC wint op zaterdag al van SDZZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In verband met de kermis in Pannerden werd het competitieduel in de vijfde klasse D tussen SDZZ en RKPSC al op zaterdag gespeeld. Het duel op Sportpark De Griethse Poort in Zevenaar leverde RKPSC met een 1-2 zege de eerste driepunter van het seizoen op.

RKPSC kende vorige week met een 3-4 thuisnederlaag tegen WVW een teleurstellende competitiestart, SDZZ veroverde bij vv Montferland het eerste punt. In de derby van zaterdag won RKPSC niet onverdiend, de thuisclub had meer balbezit maar in de omschakeling kregen de bezoekers van trainer Wouter Elbers flink wat mogelijkheden. De doelpunten vielen na rust, David Jonker bracht RKPSC op voorsprong. Uit een strafschop maakte Siard de Meijer de gelijkmaker waarna Sem Leatomu als matchwinner naar de kermis in Pannerden kon: 1-2.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |