App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eerste competitiezege Juliana’31

Eerste competitiezege Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Juliana’31 heeft zondag de eerste driepunter van het seizoen veroverd. In Malden was de formatie van trainer Dave de Jong met 2-1 te sterk voor Dongen. Ondanks de overwinning blijft Juliana’31 voorlaatste in de Vierde divisie C, al is de voorsprong op hekkensluiter en volgende opponent SV Orion nu vier punten.

Op Sportpark De Broeklanden scoorde Jop van Lith na ruim tien minuten in de tweede helft de eerste goal, twee minuten later verdubbelde aanvalsleider Carlito de Zeeuw de voorsprong. De aansluitingstreffer van de bezoekers uit Dongen vijf minuten voor tijd zorgde voor een spannende slotfase maar kon de eerste thuiszege van de roodgele formatie niet voorkomen.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |