App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derde Divisie A: geen winst voor Sparta Nijkerk en DVS’33

Derde Divisie A: geen winst voor Sparta Nijkerk en DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sparta Nijkerk heeft aan de thuiswedstrijd tegen HSC’21 een punt overgehouden. Invaller Mike Ahrens voorkwam in de slotfase de eerste thuisnederlaag op De Ebbenhorst, wel verloor het team van trainer Speelziek voor de eerste keer dit seizoen twee punten in Nijkerk. Halverwege de tweede helft waren de bezoekers uit Haaksbergen via Yannik de Vries op voorsprong gekomen. Door de remise staat Sparta Nijkerk met elf punten uit zeven duels op plek elf in de middenmoot van de Derde divisie A.

DVS’33 Ermelo kon in de thuiswedstrijd tegen lijstaanvoerder Harkemase Boys niet voor een verrassing zorgen en blijft na de 1-3 nederlaag in de onderste regionen. De geelzwarte formatie uit Ermelo staat met vijf punten op plek zestien en heeft alleen de promovendi Kampong en ODIN’59 nog onder zich. Een matig spelend DVS’33 was kansloos tegen de koploper en de ploeg van trainer Patrick Loenen stond halverwege al op een 0-2 achterstand. Pas na de 0-3 kwam DVS’33 tot scoren, door een eigen goal van Harkemase Boys.

Stand aan kop:
1. Harkemase Boys 7.19
2. IJsselmeervogels 7.14
3. Urk 7.14
4. Hercules 7.13
5. Eemdijk 7.13

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |