Home Achterhoek 3C: VIOD enige koploper na ruime zege op Jonge Kracht

3C: VIOD enige koploper na ruime zege op Jonge Kracht

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na twee speeldagen is alleen VIOD nog ongeslagen in de interessante derde klasse C. De titelkandidaat uit Doetinchem won met opvallend grote cijfers de topper in Huissen van Jonge Kracht: 1-6. Voor VIOD waren Jorn Eijkelkamp en Damian Weber allebei driemaal trefzeker. Bij de thuisploeg kreeg Stijn Roelofs al snel twee gele kaarten en scoorde aanvoerder Joris Boehlé de eretreffer.

Achter VIOD staan vier ploegen met vier punten uit twee: SDOUC, Spero, RKSV Driel en OBW. SDOUC won in ‘s-Heerenberg met liefst 1-5 van FC Bergh, onder meer door twee goals van Sietse Sessink. Spero won thuis met 2-0 van DVOL en RKSV Driel kwam in een bijzonder aantrekkelijk duel niet verder dan 4-4 tegen GVA. OBW speelde in Duiven met 1-1 gelijk tegen DVV in een wedstrijd die twee kanten op kon. Voor de thuisclub scoorde Tristan den Hartog voor rust de openingstreffer, Dimitri Vrehe scoorde koppend de gelijkmaker. Niels Mattijssen van DVV kreeg twee gele kaarten in een open en boeiende wedstrijd.

Onderin zijn DDV’23 en RKTVC na twee duels nog puntloos. Fusieclub DDV’23 verloor de eerste thuiswedstrijd met 2-3 van Eldenia, RKTVC ging in Tiel met 1-3 onderuit tegen Concordia Wehl.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |