Home Arnhem 1G: Eerste zege De Bataven, remise bij Bemmel-Woezik

1G: Eerste zege De Bataven, remise bij Bemmel-Woezik

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Bataven heeft de teleurstellende competitiestart weggespoeld. In Apeldoorn won de formatie uit Gendt met 1-2 van WSV. Beide zondagclubs gingen met een 1-1 tussenstand rusten, de openingstreffer van WSV door aanvallende middenvelder Paul Diesel werd door een fraai schot van afstand van Anton Pere teniet gedaan. In de tumultueuze tweede helft scoorde Thijs Wolffensperger een kwartier voor tijd de winnende treffer. Dani  Schaufeli van WSV had op dat moment al een rode kaart gekregen en in de slotfase kreeg ook Twan Peters van De Bataven een rode kaart. Met tien tegen tien wist doelman Jamie Dekkers zich te onderscheiden met de 1-2 overwinning voor De Bataven als eindresultaat.

In de andere wedstrijden in het derde deel van de tweede speelronde van de eerste klasse G deelden Sportclub Bemmel en SC Woezik de punten: 2-2. Het gelijkspel was de tweede remise voor de club uit Bemmel, Woezik was op de eerste speeldag vrij.

Stand 1G:
1. DTS Ede 2.6
2. SDC Putten 2.4
3. RKHVV 2.4
4. Duno 2.4
5. csv Apeldoorn 1.3
6. NSC Nijkerk 2.3
7. De Bataven 2.3
8. SC Bemmel 2.2
9. asv Dronten 2.2
10. Woezik 1.1
11. WSV 2.0
12. Bennekom 2.0
13. Voorwaarts T 2.0

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |