App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Slotfase weer cruciaal in 1e klasse G

Slotfase weer cruciaal in 1e klasse G

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDC Putten heeft in de blessuretijd twee dure punten verloren tegen ASV Dronten: 1-1. Met een man minder besliste Duno juist in de extra tijd de wedstrijd tegen NSC Nijkerk: 1-2 . Hiermee zijn nu vier van de acht gespeelde wedstrijden in deze competitie in de blessuretijd beslist. 

SDC Putten leek op weg naar de tweede overwinning. Na een uur spelen bracht Saber Charif SDC Putten op een verdiende voorsprong door de rebound van een vrije trap op de paal van invaller Rick van den Brink binnen te schieten.  Nadat doelman Thodorie Velanas zijn ploeg eerst nog op de been had gehouden, scoorde Willem Jelle Bos in de negentigste minuut de gelijkmaker: 1-1.

Duno won in Nijkerk met 1-2 van NSC Nijkerk door de winnende goal van Kane Keizer uit een strafschop. Duno speelde op dat moment al met tien man nadat invaller Ryan Baart twee keer geel had gekregen. In de eerste helft kwam de formatie uit Doorwerth op een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Kadir Elarslan op aangeven van Lars Hekkers. Uit een penalty maakte Arslan Gumus niet veel later de gelijkmaker. Duno-doelman Koen Cornelissen was met twee geweldige reddingen belangrijk voor de formatie van trainer Mohammed Mouhouti.

Stand aan kop:
1. SDC Putten 2.4 (4-1)
2. Duno 2.4 (3-2)
3. csv Apeldoorn 1.3 (4-1)
4. DTS Ede 1.3 (2-1)
5. NSC Nijkerk 2.3 (3-3)
6. ASV Dronten 2.2 (2-2)

Programma
18:00 RKHVV- Bennekom
18:00 Voorwaarts T- DTS Ede
Zondag
14:00 WSV- De Bataven
14:00 SC Bemmel- SC Woezik

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |