Home Achterhoek FC Winterswijk wint ook tweede wedstrijd

FC Winterswijk wint ook tweede wedstrijd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Winterswijk heeft ook de tweede competitiewedstrijd in de eerste klasse H gewonnen. Op Sportpark Jaspers in Winterswijk werd DOS’37 met 1-0 verslagen. De winnende goal werd tien minuten voor tijd door invaller Kay Klein Tank gescoord. Op de eerste speeldag won FC Winterswijk al met 0-4 van DZC’68.

Dankzij een 1-2 overwinning op Achilles’12 blijft WHC koploper. Voor de formatie uit Wezep scoorde Post al snel in de wedstrijd. Dekker maakte na een uur spelen in Hengelo de winnende goal. DZC’68 won op bezoek bij Hulzense Boys voor de eerste keer dit seizoen, halverwege stond de formatie uit Doetinchem nog met 1-0 achter. Uiteindelijk werd het 1-3 voor de club uit Doetinchem, Jesper Vonk scoorde tweemaal, Rutger Ebbers eenmaal.

SC Grol verloor in Enschede ook de tweede competitiewedstrijd, Sparta was met 2-1 te sterk. Luc Berentsen scoorde uit ene penalty de aansluitingstreffer.

Stand aan kop:
1. WHC 2.6 (9-1)
2. FC Winterswijk 2.6 (5-0)
3. NEO 1.3 (4-0)

Zondag staat onder meer RKZVC- NEO op het programma.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |