App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eerste driepunter voor SCW’23

Eerste driepunter voor SCW’23

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SCW’23 heeft zaterdag op Sportpark De Bongerd in Wageningen een historische overwinning geboekt. De Renkumse fusieclub won de uitwedstrijd tegen GVC met 1-3 en won zodoende voor de eerste keer in de prille clubgeschiedenis een competitiewedstrijd.

Tegen de Wageningse studentenformatie waren Jochem Tielen, de talentvolle Sven Kerkhof en topscorer Stefan Aalbers trefzeker voor SCW’23. Doelman Daan van Beek stopte een strafschop maar moest zich later geblesseerd laten vervangen door Rick Beekhuizen. Zaterdag gaat SCW’23 op het eigen Wilhelmina Sportpark tegen WVV Wageningen op jacht naar de eerste thuisoverwinning.

Het Apeldoornse Alexandria is de enige club in de vijfde klasse B die nog zonder puntverlies is. Veluwse Boys en Hulshorst volgen met vier uit twee op de plaatsen twee en drie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |