App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achilles’29 in blessuretijd naar eerste zege

Achilles’29 in blessuretijd naar eerste zege

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Achilles’29 heeft in de thuiswedstrijd tegen GRC’14 de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De zwart-witte formatie uit Groesbeek won na een interessante wedstrijd dankzij een doelpunt in de slotfase van invaller Derek de Bruin met 3-2 van de bezoekers uit Giessen.

Titelfavoriet Achilles’29 kende vorige week een dramatische competitiestart. De eerste wedstrijd in de zuidelijke tweede klasse G werd met 3-0 van Wilhelmina’26 verloren. Met Moreno Floris als nieuwe doelman begon Achilles op De Heikant sterk en kwam het al na vijf minuten op voorsprong dankzij een kopdoelpunt van Sam Wardenaar. Hierna kwam GRC’14 op gelijke hoogte en was het ook dichtbij een tweede treffer.

In de tweede helft scoorde aanwinst Julian Calor de tweede goal van de thuisclub voordat de bezoekers al dan niet in buitenspelpositie voor de tweede keer de gelijkmaker wisten te scoren. Derek de Bruin kroonde zich tot matchwinner met de belangrijke winnende treffer in de extra tijd: 3-2.

Stand aan kop:
1. Nivo Sparta 2.4 (5-2)
2. Roda Boys 2.4 (5-3)
3. sv Parkhout 2.4 (4-3)
4. WSC 2.4 (2-1)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |