Home Achterhoek 4D: AZSV en Scherpenzeel verslaan MASV en Longa’30

4D: AZSV en Scherpenzeel verslaan MASV en Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

VV Scherpenzeel is na de moeizame 3-1 overwinning op Longa’30 nog steeds koploper van de Vierde divisie D, AZSV won in Aalten met 4-1 van MASV. SDV Barneveld kwam thuis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen middenmoter Buitenpost en blijft subtopper. 

Lijstaanvoerder Scherpenzeel had het in eigen huis niet makkelijk tegen Longa’30, de formatie van trainer Dennis van Toor kwam na een kwartier spelen via Thomas Kerperien op voorsprong en ging ook met een 0-1 tussenstand rusten. Na rust kwam Scherpenzeel beter in de wedstrijd en uit een strafschop scoorde Barry Beijer na tien minuten de gelijkmaker. Via fraaie doelpunten van Mark de Graaf en Pernelly Biya liep het team van trainer Koen Janssen uit naar de 3-1 eindstand.

Dankzij een doelpunt van de weer in de basis teruggekeerde clubtopscorer Youri Roseboom kwam MASV in Aalten al snel op voorsprong tegen AZSV. Quinn Vervelde bracht de thuisclub voor rust op gelijke hoogte, waarna in de tweede helft AZSV via goals van Max Rensink en aanwinst Benjamin Roters het verschil maakte. Thijmen te Kolste bepaalde de eindstand uiteindelijk op 4-1.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |