App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: Winst voor RKHVV en DTS Ede

1G: Winst voor RKHVV en DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

RKHVV heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Bennekom met 2-0 gewonnen. Nieuwkomer Jamarro Diks opende in de eerste minuut al de score voor de Huissense thuisclub. Een kwartier voor tijd verdubbelde Diks de marge waardoor de formatie van trainer Frans Koenen de eerste driepunter van het nieuwe seizoen kon noteren. Bennekom is na twee wedstrijden nog puntloos.

DTS Ede won in Twello met 0-3 van Voorwaarts. De van NSC Nijkerk teruggekeerde middenvelder Youssef el Hammouchi opende na tien minuten de score voor de nieuwe koploper. Pas in het laatste kwartier liep het elftal van trainer Arnold Brehler uit naar de 0-3 eindstand dankzij goals van Frank Boers en nogmaals El Hammouchi. Voorwaarts verloor de eerste competitiewedstrijd ook met ruime cijfers van titelfavoriet csv Apeldoorn.

Zondag worden nog SC Bemmel- SC Woezik en WSV- De Bataven gespeeld in de eerste klasse G.

Stand aan kop:
1. DTS Ede 2.6 (5-1)
2. SDC Putten 2.4 (4-1)
3. RKHVV 2.4 (3-1)
4. Duno 2.4 (3-2)
5. csv Apeldoorn 1.3 (4-1)
6. NSC Nijkerk 2.3 (3-3)

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |