App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Seizoen al voorbij voor middenvelder van De Treffers

Seizoen al voorbij voor middenvelder van De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het voetbalseizoen voor Daan van Hees is al voorbij. De 22-jarige middenvelder van De Treffers raakte in de bekerwedstrijd van vorige week woensdag tegen HVCH minuten zwaar geblesseerd. Volgens De Gelderlander is de voorste kruisband van de rechterknie van Van Hees afgescheurd.

Op het bijveld van Sportpark De Braaken in Heesch raakte Van Hees woensdagavond in het bekerduel tussen HVCH en De Treffers (1-3) al na twintig minuten geblesseerd en moest hij zich laten vervangen door Ippel. Ondanks de flinke concurrentie op het middenveld had Van Hees in alle vijf competitieduels in de Tweede divisie voor zijn blessure een basisplaats bij de ploeg van trainer Leeroy Echteld.

Van Hees maakte in 2021 de overstap van Kampong naar De Treffers en kwam tot op heden tot 49 competitieduels voor de roodzwarte formatie uit Groesbeek waarin hij tot vier doelpunten kwam. Van Hees staat nog tot de zomer van 2025 onder contract bij De Treffers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |