App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Basteom en Angerlo Vooruit trappen donderdag voetbalweekend af

SV Basteom en Angerlo Vooruit trappen donderdag voetbalweekend af

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het voetbalweekend begint donderdagavond in Steenderen wanneer SV Basteom en Angerlo Vooruit om 20:00 op Sportpark Het Hooge Wessel aftrappen. Op de tweede speeldag in de vierde klasse C kan SV Basteom de koppositie versterken. De fusieclub van trainer André Evers begon met een fraaie 2-5 overwinning op GWVV en ontvangt met Angerlo Vooruit een op papier gelijkwaardige opponent. De club uit Angerlo van de nieuwe trainer Anthonie Nieuwenhuis begon de competitie met een 2-2 remise tegen Sprinkhanen.

Beide clubs troffen elkaar voor het laatst in competitieverband op de laatste speeldag van seizoen 2021/22, SV Basteom was toen met 6-3 te sterk voor Angerlo Vooruit. In oktober 2021 had Angerlo Vooruit de thuiswedstrijd wel met 3-1 gewonnen. In 2022 eindigde Angerlo Vooruit met een periodetitel als de nummer vijf van de vierde klasse D, SV Basteom werd zevende. Afgelopen seizoen speelde SV Basteom in de vierde klasse C waar het wederom zevende werd, Angerlo Vooruit eindigde op de derde positie in de vierde klasse D.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |