App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Interessant weekend voor Gelderse divisieclubs

Interessant weekend voor Gelderse divisieclubs

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Negen van de dertien Gelderse divisieclubs spelen komend weekend op zaterdag. Meest in het oog springende duels zijn de Gelderse ontmoetingen AZSV-MASV en Scherpenzeel-Longa’30, tweemaal op de zaterdagmiddag in de vierde klasse D. Twee wedstrijden tussen een zaterdag- en zondagclub, twee duels tussen een gevestigde naam en een promovendus en twee ontmoetingen met een club uit de Achterhoek. Op papier zijn de thuisclubs AZSV en Scherpenzeel favoriet. Lijstaanvoerder VVOG Harderwijk speelt in deze competitie zondagmiddag een topper tegen het sterke Rohda Raalte.

Derde divisie
Om uit de onderste regionen weg te komen, heeft DVS’33 eigenlijk drie punten te komen. Zaterdag wacht echter een lastige opgave wanneer koploper Harkemase Boys op bezoek komt in Ermelo. TEC kan zaterdagavond in Berkel en Rodenrijs een volgende stap richting de top van het klassement zetten wanneer het tegen het als tweede geklasseerde TOGB speelt. AWC wacht zondag een zespuntenduel tegen Unitas, bij verlies komt de promovendus uit Wijchen voor de eerste keer dit seizoen in de degradatiezone.

Zaterdag 30 september:
14:30 AZSV- MASV (4D)
14:30 Scherpenzeel- Longa’30 (4D)
15:00 DVS’33 Ermelo- Harkemase Boys (3A)
15:00 Sparta Nijkerk- HSC’21 (3A)
15:00 SDV Barneveld- Buitenpost (4D)
15:30 Kon. HFC- De Treffers (2e)
18:00 TOGB- TEC (3B)

Zondag 1 oktober:
14:00 AWC- Unitas (3B)
14:00 Juliana’31- Dongen (4C)
14:00 Rohda Raalte- VVOG Harderwijk (4D)
14:30 Goes- Orion (4C)

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |