Home Achterhoek Remontada SV Loo bij competitiestart

Remontada SV Loo bij competitiestart

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De terugkeer van SV Loo in de vijfde klasse is niet onopgemerkt gebleven. Op Sportpark Immerloo stond Loo in de derby tegen SV Gelders Eiland na 35 minuten op een kansloos lijkende 0-3 achterstand, maar werd het uiteindelijk 6-3.

SV Gelders Eiland wist tussen de twintigste en de vijfendertigste minuut driemaal te scoren en leek de competitie met een knappe uitzege te beginnen. Niets was minder waar. Nog voor rust had Loo de achterstand gerepareerd en dankzij twee goals van aanvoerder Stijn Goris en een treffer van Tom van Slobbe gingen beide clubs met een 3-3 tussenstand rusten.

In de tweede helft ging SV Loo verder waar het gestopt was en via nog twee doelpunten van Tom van Slobbe en een treffer van invaller Pepijn Arntz eindigde het competitieduel in de vijfde klasse D in een sensationele 6-3 overwinning voor het team van trainer Pim Scholten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |