App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Minimale verschillen bij competitiestart 4C

Minimale verschillen bij competitiestart 4C

Zondag, district Oost

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Groessen- FC Dinxperlo

Titelfavoriet Gendringen is bij de competitiestart verrassend onderuit gegaan. Op Sportpark ’t Doornslag in Drempt was HC’03 in het duel der degradanten met 2-1 te sterk. De winnende goal werd door de thuisclub in de blessuretijd gescoord.

De papieren topper tussen Sportclub Groessen en FC Dinxperlo eindigde na een spectaculaire wedstrijd in een 2-3 overwinning voor de bezoekers uit Dinxperlo. Bij de fusieclub uit Dinxperlo kreeg laatste man Raoul Vinkenvleugel tweemaal geel, maar de tien uit Dinxperlo hielden onder leiding van de sterke doelman Stan Miggelbrink stand. De  fraaie aansluitingstreffer van Robin van Ussen viel voor Grroessen te laat: 2-3.

SV Basteom is de eerste koploper in 4C, de fusieclub uit Steenderen won als enige met meer dan 1 goal verschil. Op bezoek bij GWVV werd het 2-5 voor het team van trainer André Evers. Pax won de eerste wedstrijd sinds mensenheugenis in de vierde klasse in Tolkamer met 1-2 van SC Rijnland. VV Doetinchem, de vijfde degradant uit de derde klasse, begon met een teleurstellende 1-2 nederlaag tegen SV Kilder.

De wedstrijden dus SC Doesburg en Ulftse Boys (3-3) en Angerlo Vooruit en Sprinkhanen (2-2) eindigden onbeslist.

Donderdagavond staat met SV Basteom- Angerlo Vooruit de eerstvolgende competitiewedstrijd in de vierde klasse C op het programma. Zondag volgen onder meer Pax-HC’03 en FC Dinxperlo- VV Doetinchem.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |