App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws FC Lienden te sterk voor Kesteren

FC Lienden te sterk voor Kesteren

door Redactie
0 reacties

Zaterdag was het de start van de competitie in de 4e klasse A Oost. De planner van de KNVB had voor de 1e speeldag de derby tegen vv Kesteren geprogrammeerd en zo ook gelijk een mooi afficheje op De Abdijhof voor de nieuw aangestelde trainer Marcel Nijhuis.

De wedstrijd starte furieus met een hoog tempo van beide kanten, na een speldenprik van Lienden leek het 0-1 te worden voor v. v. Kesteren maar de leidsman van Rijsbergen had goed gezien dat Jesper van Lavieren dit onreglementair deed met zijn hand en een gele prent gaf, vijf minuten later Jos van Kalkeren werd in de zestien aangespeeld soleerde op de achterlijn richting de keeper die hem vast greep de scheidsrechter wees resoluut naar de stip.

Dit was een kolfje naar de hand van Colin Houth die keeper Robin van Ewijk kansloos liet en de 1-0 aantekende. Het was een wonder boven wonder dat de score voor rust niet werd opgevoerd, kansen waren er o.a. voor Ruben van Trigt, Dani van Dee en Antonio Taboas die een rebound miste uit een klutsbal die via van Trigt en keeper van Ewijk terugkwam van de lat.

Vijf minuten na rust was het wel de verdubbeling van de score een feit op een diepte bal die door van Trigt werd gecontroleerd en van rand zestien werd binnen geschoten. Zeven minuten daarna moest Lienden in ondertal de wedstrijd vervolgen, na een charge op het middenveld van Arnoud van Lavieren kon hij na een rode prent het veld verlaten. Marcel Nijhuis anticipeerde direct en wisselde van Kalkeren voor Rik Elings en ging zo verder met twee voorop.

Er was geen vuiltje aan de lucht ook met tien had Lienden niks te duchten van Kesteren, in de blessuretijd mocht ook Dirk Roelofsen van Kesteren inrukken na zijn tweede gele kaart.

Volgende week is FC Lienden vrij, zaterdag 7 oktober een uitwedstrijd bij v. v. Barneveld.

FC Lienden: Weiman, van Lavieren, R. Gaasbeek, Timmer, van Wijk(62.Yared), Mulder, Taboas(85.Oostrom), van Dee, van Trigt, Houth, van Kalkeren (59.R.Elings).

Bron: FC Lienden

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |