App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Treffers wint na vliegende start

De Treffers wint na vliegende start

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Treffers heeft de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys met 2-0 gewonnen, het verschil werd al in de eerste acht minuten gemaakt. Door de zege stijgt de ploeg van trainer Echteld naar de achtste plaats in de middenmoot van de Tweede divisie.

Op Sportpark Zuid kende De Treffers een vliegende start. Na goed voorbereidend werk van Thomassen kon Vlijter na twee minuten bij de tweede paal de openingstreffer binnen tikken. Vijf minuten later verdubbelde Den Dekker de marge door een strafschop tot doelpunt te promoveren: 2-0. Mede door goed keeperswerk van de goalie uit Rijnsburg werden kansen van Den Dekker, Vlijter en Hunte niet omgezet in een derde doelpunt. Na rust was de wedstrijd gelijkwaardiger maar omdat de aansluitingstreffer van de bezoekers nooit viel, werd het nooit echt spannend meer in Groesbeek. Den Dekker en invaller Waterink waren nog dichtbij de 3-0.

Met de thuiszege herstelt De Treffers zich van de forse nederlaag bij Scheveningen. Zaterdag wacht in Haarlem het duel met directe concurrent Koninklijke HFC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |