App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1e klasse G: eerste slag voor zaterdagclubs

1e klasse G: eerste slag voor zaterdagclubs

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Op de eerste speeldag van de eerste klasse G stonden vijf duels van zaterdagclubs tegen zondagclubs op het programma. Met drie overwinningen en twee gelijke spelen ging de eerste slag naar de zaterdagclubs.

In Apeldoorn won titelfavoriet csv Apeldoorn met duidelijke cijfers van Voorwaarts Twello: 4-1. In Gendt verloor De Bataven met 0-3 van SDC Putten terwijl DTS Ede in eigen huis WSV met 2-1 versloeg. Sportclub Bemmel veroverde dankzij een doelpunt in de blessuretijd een punt in Doorwerth tegen Duno en een tiental van RKHVV speelde knap met 1-1 gelijk tegen asv Dronten.

De ontmoeting tussen de twee zaterdagclubs leverde een 1-2 zege voor NSC Nijkerk in Bennekom op. SC Woezik was vrij.

Stand aan kop:
1. csv Apeldoorn 1.3 (4-1)
2. SDC Putten 1.3 (3-0)
3. DTS Ede 1.3 (2-1)
4. NSC Nijkerk 1.3 (2-1)

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |