App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Strijdend sv DFS met negen man ten onder

Strijdend sv DFS met negen man ten onder

door Redactie
0 reacties

DFS trapte vandaag in Wageningen de competitie af tegen WAVV. De ploeg begon prima aan de wedstrijd door de vormgever van de thuisploeg te isoleren.

De eerste mogelijkheid van Melvin van den Hatert leverde niet meer dan een corner op. WAVV werd wat sterker zonder hele grote mogelijkheden te creëren. Na een half uur kreeg aanvoerder Rick van Walsem voor het aantikken van een doorgebroken tegenstander rood. Hier ging wel een vlagsignaal voor buitenspel aan vooraf, alleen besloot de leidsman deze te negeren. Met tien man bleven onze jongens knap overeind. Het spel van de Wageningers werd er niet beter op, zodat beide ploegen met een 1-0 stand aan de thee gingen.

In de tweede helft vochten onze jongens, met een man minder, als Leeuwen. Een vrije trap van Sam van Hasselt spatte uiteen op de onderkant van de lat. Melvin van de Hatert zag een inzet niets opleveren terwijl een kopbal van Sam van Hasselt, vanuit een corner, rakelings overvloog. WAVV schoot een keer voorlangs. In de laatste minuut kreeg de vervangende aanvoerder Rody van Osenbruggen zijn tweede gele kaart voorgeschoteld terwijl hij zijn tegenstander niet eens raakte, zodat de bezoekers zelfs met negen man verder moesten. In blessuretijd besliste WAVV de wedstrijd door wat gelukkig de 2-0 binnen te schieten. Al met al een ongelukkige nederlaag waar een puntendeling over de hele wedstrijd gezien zeker niet onterecht was geweest.

A.s. zaterdag staat op sportpark ’t Heerenland om 14:30u de wedstrijd tegen Terschuurse Boys op het programma.

Bron: DFS

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |