App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws FC Winterswijk weer te sterk voor DZC’68

FC Winterswijk weer te sterk voor DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Winterswijk heeft zaterdagavond verrassend eenvoudig van DZC’68 gewonnen. In Doetinchem werd het 0-4 voor de bezoekers uit Winterswijk dankzij twee doelpunten van Giovanni Malawau en goals van Martijn Velhuis en Dion Hartgerink.

Vorige week won de zondagclub uit Winterswijk in het bekertoernooi ook al van de zaterdagclub uit Doetinchem. met de fraaie zege onderstreept de fusieclub van trainer Erik Zandstra de ambities voor dit seizoen, terwijl DZC’68 na het matige bekertoernooi een nieuwe klap moet incasseren.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |