Home Laatste Nieuws Bennekom opent met nederlaag

Bennekom opent met nederlaag

door Redactie
0 reacties

Na het moeizame seizoen 2022/2023 mocht Bennekom het nieuwe seizoen thuis openen tegen NSC Nijkerk dat een al even moeizaam seizoen achter de rug had. Beide ploegen oogden nog onwennig met Bennekom iets meer dominerend en de Nijkerkers met name gevaarlijk in tegenstoten over links.

In de 30e minuut leidde een van die uitvallen na een redding van goalie de Haan tot een corner die voor de voeten kwam van NSC speler, die vervolgens van dichtbij de 0 -1 mocht binnenschuiven. Bennekom verslapte daarna niet en was vlak voor rust dicht bij de gelijkmaker toen Emile Liewen op de lat kopte.

Na rust kwamen de ploegen ongewijzigd het veld in maar in de 53e minuut wisselde trainer Camiel Jager toch en was het Thomas Rood Raymond die in plaats van Raymond Kuppens binnen de lijnen kwam.

Het was vervolgens Quincy Arends die in de 69e minuut op aangeven van Thomas Rood de gelijkmaker binnenknalde. De toeschouwers op de Eikelhof maakte zich daarna op voor een spannende eindfase en dachten nog kans te maken op een overwinning.

Trainer Camiel Jager wisselde daarop nog 2 keer eerst Roy de Graaf voor de moegestreden Arnout Lagerweij en vervolgens Wessel van Silfhout voor de aangeslagen Judah Berefo. De Bennekommers kwamen vervolgens van een koude kermis thuis toen in de 79e minuut Coen Lieftink vanuit een dieptepass Joel Beukhof en Emile Liewen te snel af was en de 1 – 2 langs keeper de Haan tikte. Gescoord werd er vervolgens niet meer.

Volgende week speelt Bennekom uit: om 18.00 uur tegen RKHVV in Huissen.

Bron: vv Bennekom

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |