App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Arnhemse derby vanavond bij competitiestart

Arnhemse derby vanavond bij competitiestart

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

VDZ en SML beginnen vanavond met een onderling duel aan de competitie. De Arnhemse derby begint om 20:00 op Sportpark ’t Cranevelt. Beide clubs behoren bovendien tot de titelkandidaten in de derde klasse B.

Vorig seizoen eindigde VDZ op een tweede plaats en werd SML zevende, de laatste derby begin maart werd met 3-1 een prooi voor VDZ. SML won in oktober de thuiswedstrijd met 2-1. VDZ heeft zich met zeven punten uit drie wedstrijden als groepswinnaar voor de volgende bekerronde geplaatst, SML werd met vijf punten uitgeschakeld door Groessen.

Voorafgaand aan de wedstrijd wordt om 19:30 een sponsorcontract getekend in het clubhuis waarbij de nieuwe hoofdsponsors van VDZ Willemsen Makelaars en supermarkt Coop Alteveer de ruimte om het shirt beschikbaar stellen aan een goed doel: Ome Joop’s Tour.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |