App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalVitesse Vitesse moet Manhoef een duel missen

Vitesse moet Manhoef een duel missen

door Redactie
0 reacties

Million Manhoef moet één wedstrijd toekijken vanaf de kant door zijn rode kaart in het thuisduel met RKC. De aanvaller van Vitesse werd door scheidsrechter Allard Lindhout bestraft voor een overtreding op Yassin Oukili.

Volgens de onafhankelijke tuchtcommissie betaald voetbal heeft Manhoef zich schuldig gemaakt aan ernstig gemeen spel door met zijn noppen vooruit het duel aan te gaan. De aanvaller nam daarmee het risco om zijn tegenstander te blesseren.

Manhoef is voor twee wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Door de beperkte intensiteit van de overtreding heeft de commissie een lagere straf uitgedeeld dan de door de aanklager gevorderde drie wedsrijden, waarvan één voorwaardelijk.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |