Home Arnhem Eerste speelronde 1e klasse G: zaterdag tegen zondag

Eerste speelronde 1e klasse G: zaterdag tegen zondag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Met de start van de competitie zaterdag wordt er ook daadwerkelijk begonnen met weekendvoetbal in de eerste klasse. Zaterdag- en zondagclubs zitten bij elkaar in de competitie om zo meer interessante wedstrijden te krijgen en minder kilometers te maken.

De eerste klasse G is een prachtig voorbeeld van een regionale competitie met zeven zaterdagclubs en zes zondagclubs. Dit weekend worden er alleen maar wedstrijden op zaterdag gespeeld en is er bij vijf van de zes duels sprake van een ontmoeting tussen een zaterdag- en een zondagclub. De Wijchense zondagclub SC Woezik is dit weekend vrij en het treffen tussen Bennekom en NSC Nijkerk (15:00) is een wedstrijd tussen twee zaterdagteams.

Bij onderstaande wedstrijden krijgen wij direct een inkijkje in de verhoudingen tussen de clubs:
14:30 Duno- SC Bemmel
14:30 asv Dronten- RKHVV
15:00 csv Apeldoorn- Voorwaarts Twello
15:00 DTS Ede- WSV
18:00 De Bataven- SDC Putten

De Bataven is de enige zondagclub die een thuiswedstrijd speelt, het duel in Gendt tegen de principiële zaterdagclub SDC Putten begint om 18:00.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |