Home Laatste Nieuws 27 standaardelftallen wisselen van speeldag

27 standaardelftallen wisselen van speeldag

door Redactie
0 reacties

27 verenigingen hebben aangegeven komend seizoen (2024/’25) van speeldag te willen wisselen met hun mannen standaardteams. De deadline voor het indienen van een verzoek om te wisselen van speeldag is op 14 september verstreken.

De 27 verenigingen maken allemaal een switch van zondag naar zaterdag. Hieronder is de lijst met teams te downloaden.

Geen gevolgen huidige competitie

Het wisselen van speeldag van deze standaardteams heeft geen gevolgen voor de huidige competitie. De teams die aan het einde van het huidige seizoen wisselen, strijden gewoon mee om het kampioenschap. Bij het winnen van een periodetitel volgt gewoon deelname aan de nacompetitie. Ook degradatie behoort tot de mogelijkheden. Het niveau dat aan het einde van het huidige seizoen wordt bereikt, wordt meegenomen naar de nieuwe speeldag in het seizoen 2024/’25.

Standaardteams die wisselen van speeldag en uitkomen in de 2e klasse of lager, worden in het seizoen 2024/’25 ingedeeld in een competitie van de nieuwe speeldag. Teams die uitkomen in de Betnation Divisie, Derde Divisie, Vierde Divisie en Eerste Klasse (de gemengde competities) gaan hun thuiswedstrijden op de nieuwe speeldag spelen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |