App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zes Gelderse clubs in hoofdtoernooi KNVB Beker

Zes Gelderse clubs in hoofdtoernooi KNVB Beker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zes Gelderse clubs hebben zich geplaatst voor het hoofdtoernooi van de landelijke KNVB Beker. Zaterdagavond wordt de loting verricht, de wedstrijden in de eerste ronde worden gespeeld op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november. Voor de winterstop wordt ook nog de tweede ronde gespeeld, op 19, 20 en 21 december. De finale van de KNVB Beker wordt op 21 april in de Rotterdamse Kuip gespeeld.

De Graafschap, N.E.C. en Vitesse waren automatisch geplaatst voor het hoofdtoernooi, De Treffers, TEC en Sparta Nijkerk wonnen hun tweede voorronde wedstrijd. VV Scherpenzeel, DVS’33 en csv Apeldoorn werden uitgeschakeld.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |