Home Achterhoek Loting Achterhoek Cup afgelast

Loting Achterhoek Cup afgelast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Woensdagavond 20 september zou de loting van de Achterhoek Cup plaatsvinden, maar ondanks de aankondiging op de website en via X is er nog niet geloot. Volgens De Gelderlander komt dit omdat binnen de organisatie van het evenement onderlinge discussie is over de wijze en het moment van loten.

Voor de editie 2023/24 van de Achterhoek Cup hebben zich 98 teams ingeschreven, die in vijf verschillende categorieën ingedeeld worden: Standaard heren, heren onder 23, meisjes onder 15, jongens onder 15 en vrouwen. Vorig seizoen won DZC’68 de finale van de Achterhoek Cup van SV Grol en mocht het daardoor thuis een vriendschappelijke wedstrijd tegen De Graafschap spelen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |